Pàgines

dimarts, 17 de maig del 2016

FEM DE BOOKTUBERS!!



Projecte Booktubers 

Us ha agradat el canal de Youtube Recomanacions de llibres de la Marta Botet?  Doncs ara us toca a vosaltres fer de booktubers i fer la vostra pròpia recomanació literària.
Per fer aquesta activitat us gravareu a casa recomanant un llibre que prèviament us haureu llegit i engrescareu als vostres companys a llegir-lo. Abans de fer-ho haureu de preparar una bona ressenya per escrit  i assajar una mica.
Caldrà presentar el vídeo i la ressenya escrita en net abans del 29 d’abril. Recordeu que comptaran com a nota d’expressió oral i escrita de llengua catalana.

QUÈ ÉS UNA RESSENYA
La ressenya és un tipus de text  on es descriu, de manera breu, què passa a la història que s’ha llegit.
Quins parts ha de tenir la ressenya: REFERÈNCIA BIBLIOGRÀFICA, RESUM I OPINIÓ PERSONAL
Al inici de la ressenya, inclourem la referència bibliogràfica completa del llibre (autor, títol, editorial, pàgines, etc.).
Després farem un breu resum 6/7 línies. Recorda que mai s’ha d’explicar el final de la historia o fets rellevants. Aquí ha d’haver-hi la informació imprescindible per a saber de què tracta la història
Per acabar es farà l’opinió i valoració de la història. Aquí parlarem sobre què ens ha agradat del llibre i què no ens ha agradat, valorarem els personatges (què us ha semblat el protagonista, quin personatge secundari és més interessant...), com t’has sentit llegint la història, si t’ha enganxat, si t’ha avorrit i si el recomanaries o no. Aquesta part hauria d’animar als teus companys a llegir-se el llibre.




Us passem aquests canals de dues booktubers molt interessants. Pensem que us poden servir d'INSPIRACIÓ!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada